De viatge amb el T-10 de la Bòbila

T-10 és el club de lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del “Club de lectura T-10” combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores, 10 mirades diferents del lloc.

Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens dirigim a la frontera i saltem a banda i banda..., entrem en el cor de la família, a la novel·la llatinoamericana actual, a la part fosca de França a la ciència-ficció,Infància i l'adolescència. I ara, Al marge: la mirada de l'outsider. Ens acompanyes?

dijous, 4 de desembre del 2014

La música i l'humor anglès

A l'espera de la cinquena etapa del viatge a l'humor anglès que ens portarà al cinema i a les sèries de TV, farem com a la tele d'abans (tve, en blanc i negre, anys 70) quan no acabava d'entrar el programa previst i ens deixaven amb unos momentos musicales, que normalment era música clàssica del barroc. Us deixo amb uns moments musicals diferents, els d'en Jordi Costa, un autèntic especialista amb el tema de l'humor anglès, el cinema i la música. 

D'en Jordi Costa comentarem més endavant la seva participació al llibre Una risa nueva. Posthumor, parodias y otras mutaciones de la comedia. De moment, el podeu veure en acció al programa Un lugar llamado Mundo d'EuropaFM sobre la música de les sèries d'humor angleses.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada