De viatge amb el T-10 de la Bòbila

T-10 és el club de lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del “Club de lectura T-10” combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores, 10 mirades diferents del lloc.

Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens dirigim a la frontera i saltem a banda i banda..., entrem en el cor de la família, a la novel·la llatinoamericana actual, a la part fosca de França a la ciència-ficció,Infància i l'adolescència. I ara, Al marge: la mirada de l'outsider. Ens acompanyes?

dimecres, 13 de juny del 2012

Nova York al cinema

Són adreces i escenaris reals però el seu encant és que també són de pel·lícula.

El primer llistat de localitzacions, 75 en concret, el trobem al llibre El Nueva York de las películas de Woody Allen de Maria Adell i Pau Llavador, editat per Electa. Un tast.  


I del mateixos autors, editat per Lunwerg: El Nueva York del Padrino y otras películas de la mafia. Un altre tast, d'aquest llibre.


Si voleu sentir els autors parlar d'aquests llibres, de cinema i de Nova York, les seves passions, podeu escoltar-los en una entrevista recent:


3 comentaris:

Maria Rosa Duran ha dit...

El segon ja el tinc (gràcies, Nieves!), però el segon caurà aviat, sí senyor! Gràcies pel recordatori.

Carles Ferrer Sales ha dit...

Maria Rosa, quan vaig estar llegint sobre el llibre de les pelis de Woody Allen el que més em va sorprendre és que un recull així no l'hagués fet ningú abans. Ja veus, no està tot escrit... ni tan sols de Nova York.

Maria Rosa Duran ha dit...

Sort que veig que m'has entès, perquè m'he explicat fatal: volia dir que el primer caurà aviat, evidentment. Sí, és estrany que no s'hagués fet abans, perquè dir Nova York és fer una associació mental immediata amb Woody Allen.

Publica un comentari a l'entrada